Bestemmingsplan ‘Enter dorp, herziening Hambergerweg ong (tussen 2 en 4)’

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bestemmingsplan ‘Enter dorp, herziening Hambergerweg ong (tussen 2 en 4)’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De grondeigenaren van de percelen tussen de Hambergerweg 2 en 4 te Enter hebben een gezamenlijk plan opgesteld om deze gronden te benutten als inbreidingslocatie voor woningbouw. Het plan bestaat uit de bouw van 5 vrijstaande woningen aan de oostzijde van de Hambergerweg, waarmee wordt aangesloten op de bestaande lintbebouwing aan de Hambergerweg.   Inzage Het ontwerpbestemmingsplan staat vanaf 27 december 2023 op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2022000021-ON01 Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 27 december 2023 gedurende zes weken ter inzage bij Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Om het plan in te zien, dient u hiervoor een afspraak te maken via https://afspraken.wierden.nl .   Zienswijze indienen Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan op een aantal manieren: • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, Gemeenteraad, Postbus 43, 7640 AA Wierden’. • Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze. • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.   Vervolg procedure Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Wiezer en op de website van de gemeente.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. 01feafa0391aad078a5d11681b39cda8

Gerelateerde berichten