Kennisgeving ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning Brandershorst ong. in Enter

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning Brandershorst ong. in Enter.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 2 januari 2024 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een Omgevingsvergunning voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem voor 15 appartementen op locatie Brandershorst ong. in Enter. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000004. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •gesloten bodemenergiesysteem (Omgevingsplan) Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via email bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 16-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. 05dab36294d7d57d4058af8357bc0bcb

Gerelateerde berichten