Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning Julianastraat Enter

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning Julianastraat Enter.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Wierden heeft op 4 maart 2024 een aanvraag ontvangen voor een Evenementenvergunning. De vergunning is aangevraagd voor Rommelmarkt Julianastraat Enter 22 juni 2024 op locatie Julianastraat Enter. Het betreft de volgende activiteit(en): •Het organiseren van een Evenement De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000359. Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn eventueel verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Er kan geen vergunning van rechtswege ontstaan. Als er een besluit is genomen zal dit worden gepubliceerd. Hierin zal ook worden aangegeven hoe en tot wanneer u bezwaar kunt indienen op het genomen besluit. U kunt nu nog niet reageren. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Dan kunt u zich voor de e-mail service aanmelden via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838. Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over omgevingsvergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. 1aa9080fbb9722b5a40c5b69798ca79d

Gerelateerde berichten