ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Dorpsstraat 120-122 in Enter.

Meer informatie over ALDI in Enter

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. Zowel eigen merken als A-merken zijn verkrijgbaar, allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. De producten worden regelmatig getest en komen als beste uit de testen. Naast het streven naar lage prijzen, heeft ALDI ook oog voor gezonde en duurzame producten. Ze werken met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen en gaan de strijd aan tegen voedselverspilling. Bij ALDI kan je dus goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook