Autoservice Enter

Autoservice Enter is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijssenseweg 8 in Enter.

Meer informatie over Autoservice Enter in Enter

Op zondag 5 november speelt het eerste team van BVC Bloemendaal een competitiewedstrijd tegen SDO 1. Iedereen wordt uitgenodigd om naar Bussum te komen en het team aan te moedigen. Daarnaast is er een mededeling over een Fatbike-bende die de omgeving onveilig maakt en al meerdere kinderen heeft aangevallen en beroofd. Gelukkig zijn er nog geen incidenten gemeld vanuit de club. De jeugd van Bloemendaal heeft de gestelde doelen voor de Grote Clubactie ruimschoots gehaald en staat nu al op 110% van het doel. De contributiefacturen voor het seizoen 2023/2024 worden deze week verstuurd naar de leden. Er is de mogelijkheid om de contributie in één keer te betalen of gespreid te betalen. Op zondag 1 oktober zijn oud-bestuursleden gehuldigd voor hun inzet voor de club. Daarnaast wordt er aangekondigd dat de Grote Clubactie weer van start gaat en dat alle kinderen lotenboekjes krijgen om te verkopen. Er is ook een nieuw bestuurslid toegetreden en er zijn verschillende mededelingen van het Algemeen Bestuur. Tot slot worden er verschillende links gegeven naar populaire pagina's, informatieve pagina's, teams en contactinformatie.

Wil je weten wat Autoservice Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Autoservice Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Enter

Bezoekers bekeken ook