B&B Enter

B&B Enter is een Bed & Breakfast gelegen aan Bornerbroekseweg 14 in Enter.

Meer informatie over B&B Enter in Enter

Op 1 kilometer buiten het dorp Enter ligt de woonboerderij van Familie Baan. De boerderij bevindt zich in een prachtige tuin, gelegen in een uniek natuurgebied genaamd "de Regge" en "de Lee". Het is een ideale uitvalsbasis om de regio Twente en Salland te verkennen via het fiets- en wandelnetwerk, dat langs de boerderij loopt. In de omgeving zijn er talloze bezienswaardigheden, zoals de Sallandse heuvelrug, Landgoed Twickel, het Swartzwald en de Borkeld. Enter is een gezellig Twents dorp met een rijke geschiedenis, waar vroeger de landbouw floreerde en later de handel dankzij de zompen. De Enterse klompen zijn ook kenmerkend voor de geschiedenis van het dorp. De gasten van Bed and Breakfast Enter zijn zeer tevreden over hun verblijf, met complimenten voor de accommodatie, verzorging en het uitgebreide ontbijt. De B&B is ook aangesloten bij Twentelogies, een samenwerkingsverband van kleinschalige logiesaccommodaties met een bijzondere waarde voor cultuurhistorie of streekkarakter. De boerderij ligt aan het Marskramer- en Reggepad, waarbij het Reggepad de wandelaar langs de oevers van de Regge voert. Het is een prachtige route van 85 km die zeker de moeite waard is. Contactinformatie is beschikbaar voor meer informatie en foto's.

Wil je weten wat B&B Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar B&B Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Enter

Bezoekers bekeken ook