Bistro T-Bone Enter

Bistro T-Bone Enter is een Bistro gelegen aan Dorpsstraat 154 in Enter.

Meer informatie over Bistro T-Bone Enter in Enter

Bistro T-Bone is een bekende en geliefde plek in Twente en daarbuiten. Ze hebben een uitgebreide menukaart met klassieke huisgemaakte gerechten, zoals Carpaccio en Uiensoep. Daarnaast bieden ze ook T-Bone steak van de houtskoolgrill aan en vernieuwen ze regelmatig hun menukaart om nieuwe smaakbelevingen toe te voegen. Het team van koks bereidt de gerechten met zorg en passie. Reserveren kan via de website of telefonisch. Bij Bistro T-Bone kunt u genieten van heerlijk eten uit de regio, Nederland of het buitenland. Ze hebben een geheel vernieuwde keuken en bieden een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Ook vegetarische gerechten zijn mogelijk. Na een grote brand in 2016 is de bistro weer opgebouwd met hulp van het personeel, familie en bekenden. Ze zijn trots op het resultaat en bedanken iedereen die heeft geholpen. Er is een film gemaakt om een impressie te geven van de sfeer in het restaurant. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur en op zondag vanaf 16:00 uur. Ze zijn gesloten van 31 juli 2023 tot en met 16 augustus 2023.

Wil je weten wat Bistro T-Bone Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro T-Bone Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro T-Bone Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro T-Bone Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Bistro T-Bone Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro T-Bone Enter

Bezoekers bekeken ook