Bouwbedrijf Homan B.V.

Bouwbedrijf Homan B.V. is een Aannemer gelegen aan Vonderweg 19 in Enter.

Meer informatie over Bouwbedrijf Homan B.V. in Enter

Bouwbedrijf Homan is een aannemer die hoogwaardige panden bouwt, zowel voor wonen als werken. Ze begeleiden hun klanten van vergunning tot oplevering en leveren panden van bijzondere kwaliteit die bij de klant passen. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, zoals woningen in Wierden, Lemele, Holten, Enter, en Enschede, een stijlvol landhuis, een bedrijfspand in Enter, en een middenplein in Enter. Klanten zijn erg tevreden met het werk van Bouwbedrijf Homan, omdat er proactief wordt meegedacht tijdens de bouw en er goed wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt hard gewerkt om de deadlines te halen en de bouwperiode is relatief stressvrij. Klanten kunnen dan ook niet anders dan Bouwbedrijf Homan aanbevelen. Het bedrijf staat voor vakmanschap, kwaliteit, en efficiency, en werkt met kwalitatieve materialen. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail, en kunnen inspiratie opdoen door de gerealiseerde projecten te bekijken. Bouwbedrijf Homan heeft ervaring in zowel utiliteitsbouw als woningbouw en levert panden met sfeer, klasse en kwaliteit.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Homan B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Homan B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Homan B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Homan B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Bouwbedrijf Homan B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Homan B.V.

Bezoekers bekeken ook