BOVAG Autobedrijf Scholten Enter

BOVAG Autobedrijf Scholten Enter is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Fleuweweg 2 in Enter.

Meer informatie over BOVAG Autobedrijf Scholten Enter in Enter

Autobedrijf Scholten is een full service autobedrijf met een dorps karakter waar het vertrouwen van de klant hoog gewaardeerd wordt. Naast reparatiespecialisme bieden zij ook andere diensten aan, zoals schadeherstel, glasreparatie, reparatie/onderhoud en aircoreparatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in VAG automobielen en is lid van de Bovag afdeling ABA en klasse 1 gecertificeerd. Ze bieden Bovag-garantie op al hun werkzaamheden. Daarnaast hebben ze een occasionaanbod met onder andere een Volkswagen Tiguan, Volkswagen Golf en SEAT Altea. Op zaterdag zijn ze alleen op afspraak geopend vanwege coronamaatregelen. Autobedrijf Scholten is ontwikkeld door Connect en het is mogelijk om een afspraak te plannen en de route te plannen via hun contactgegevens.

Wil je weten wat BOVAG Autobedrijf Scholten Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BOVAG Autobedrijf Scholten Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BOVAG Autobedrijf Scholten Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOVAG Autobedrijf Scholten Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar BOVAG Autobedrijf Scholten Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BOVAG Autobedrijf Scholten Enter

Bezoekers bekeken ook