Brasserie R-1854

Brasserie R-1854 is een Brasserie gelegen aan Dorpsstraat 139A in Enter.

Meer informatie over Brasserie R-1854 in Enter

Brasserie R-1854 is een restaurant dat staat voor eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten. Ze hebben een jong en enthousiast team dat met een glimlach en in een ongedwongen sfeer alles serveert voor een eerlijke prijs. Of je nu komt voor een lunch, diner of borrel, alles is mogelijk in dit restaurant. Na maanden van renovatie is de brasserie nu volledig vernieuwd en klaar om gasten te ontvangen in een sfeervolle en moderne ambiance. Daarnaast biedt Brasserie R-1854 ook catering aan voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeestjes. Ze helpen graag met het organiseren van de perfecte dag en hebben verrassende gerechten om uit te kiezen. Als je geïnteresseerd bent in een baan bij Brasserie R-1854, hebben ze openstaande vacatures waar enthousiaste en getalenteerde kandidaten welkom zijn. Je kunt contact opnemen met het restaurant voor het reserveren van een tafel of het organiseren van een besloten feest. Ook kun je hen volgen op social media voor leuke acties en nieuwe recepten.

Wil je weten wat Brasserie R-1854 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie R-1854 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie R-1854? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie R-1854 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Brasserie R-1854 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie R-1854

Bezoekers bekeken ook