BSO De Kinderkroon

BSO De Kinderkroon is een Naschoolse opvang gelegen aan Athanasiastraat 2-4 in Enter.

Meer informatie over BSO De Kinderkroon in Enter

Kinderdagpaleis Het Kroontje is trots dat ze in 2021 door de geschillencommissie Kinderopvang zijn beoordeeld als klachtenvrij. Ze bieden kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar, inclusief buitenschoolse opvang. Het kinderdagpaleis is kleinschalig met een klein team van vaste en gediplomeerde leidsters. Kinderen die doorstromen van het kinderdagpaleis naar de BSO hebben hierin een voorsprong en krijgen voorrang bij het plaatsingsbeleid. De buitenschoolse opvang bij De Kinderkroon is gezellig en er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals zingen en dansen, creatieve activiteiten en buiten spelen. Daarnaast organiseert Het Kroontje ook speciale activiteiten gedurende het jaar. De agenda met activiteiten is te vinden op hun website en Facebookpagina. De openingstijden en haal- en brengtijden zijn op aanvraag en er is de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen.

Wil je weten wat BSO De Kinderkroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO De Kinderkroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO De Kinderkroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO De Kinderkroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar BSO De Kinderkroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO De Kinderkroon

Bezoekers bekeken ook