Fysio Lot de Jong

Fysio Lot de Jong is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Enterveenweg 6 in Enter.

Meer informatie over Fysio Lot de Jong in Enter

Fysio Lot de Jong is een fysiotherapiepraktijk in Enter, opgericht door Liselotte de Jong. Ze behandelt zowel mensen als paarden en richt zich op diverse klachten, zoals pijnklachten, bewegingsbeperkingen, chronische problemen en sportblessures. Bij de eerste afspraak wordt het hele lichaam onderzocht om eventuele belemmeringen te ontdekken die het zelf herstellend vermogen van het lichaam kunnen verstoren. Door deze klachten op te lossen, zullen andere klachten ook verminderen of zelfs verdwijnen. De praktijk is gevestigd aan de Enterveenweg 6 in Enter en biedt ook behandelingen voor paarden aan. Hierbij controleert Liselotte de wervelkolom en grote spiergroepen van het paard om het probleemgebied te achterhalen en een passende behandeling te starten. De behandelmethode bij Fysio Lot de Jong richt zich op het opsporen en opheffen van verstoringen in het lichaam, zodat het zelf herstellend vermogen optimaal kan functioneren. Als je last hebt van lichamelijke klachten en snel pijnvrij wilt worden, kun je contact opnemen met Fysio Lot de Jong en een afspraak maken.

Wil je weten wat Fysio Lot de Jong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Lot de Jong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Lot de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Lot de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Fysio Lot de Jong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Lot de Jong

Bezoekers bekeken ook