Gereformeerde kerk Enter

Gereformeerde kerk Enter is een Kerk gelegen aan Rijssenseweg 13 in Enter.

Meer informatie over Gereformeerde kerk Enter in Enter

De Gereformeerde Kerk in Enter is bezig met het opbouwen van een enthousiaste geloofsgemeenschap waarin alle leden, jong en oud, zich thuis voelen. Het laatste nieuws is dat er in 2023 een Schoenendoosactie zal plaatsvinden en er wordt opgeroepen om op woensdagavond 1 november de dankdagdienst bij te wonen. Daarnaast is er een gezinsdienst gepland en zijn de activiteiten voor de startzondag afgelast. Op zondag 17 september zal de startzondag plaatsvinden. Er worden momenteel geen aanstaande evenementen vermeld, maar men kan zich wel inschrijven om elke maand het kerkblad SAMENHANG digitaal per e-mail te ontvangen.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Gereformeerde kerk Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk Enter

Bezoekers bekeken ook