Gezondheidscentrum Enter

Gezondheidscentrum Enter is een Openbaar medisch centrum gelegen aan Dorpsplein 1 in Enter.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Enter in Enter

Het Gezondheidscentrum Dorpsplein Enter is een dorpscentrum dat zorg biedt voor iedereen. Ze zijn vernieuwend, modern en hebben goede faciliteiten. Het centrum heeft alle disciplines in huis en werkt nauw samen om snel op maat gemaakte zorg te kunnen bieden. Ze hebben een kinderteam en een geriatrisch team die zich richten op het welzijn van de cliënt. Er is een huisarts aanwezig en er zijn verschillende fysiotherapeuten met specialisaties op verschillende gebieden. Het centrum is aangesloten bij het KNGF en hanteert de centrale richtlijnen fysiotherapie van het KNGF. Ze hebben ook een klachtenregeling bij het KNGF. Het adres van het centrum is Dorpsplein 1, 7468 CK Enter. Voor telefonisch contact zijn ze bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 - 18.00 uur. Afspraken kunnen ten minste 24 uur van tevoren worden afgezegd per mail of telefonisch tijdens kantoortijden.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Gezondheidscentrum Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Enter

Bezoekers bekeken ook