Melding slopen van het voormalige pand de Krol, Dorpsstraat 158, 7468CT Enter

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding slopen van het voormalige pand de Krol, Dorpsstraat 158, 7468CT Enter.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Twente heeft, namens de gemeente, een Melding Omgevingswet afgehandeld voor locatie Dorpsstraat 158, 7468CT Enter. De melding is geregistreerd onder nummer Z2024-00000328.De melding betreft slopen van het voormalige pand de Krol en het betreft de activiteit:•sloopwerkzaamheden aan bouwwerken•sloopwerkzaamheden aan bouwwerkenProcedureU kunt geen zienswijze of bezwaarschrift indienen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via email bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht?Een Melding Omgevingswet wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over omgevingsvergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 9-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. gmb-2024-106290

Gerelateerde berichten