Kennisgeving besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Stationsweg 2c in Enter

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Stationsweg 2c in Enter.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 10 januari 2024 een besluit genomen en bekend gemaakt op de aanvraag Omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning op locatie Stationsweg 2c in Enter. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkInzageHet besluit en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien tijdens openingstijden op het gemeentehuis. Het besluit is geregistreerd onder nummer Z2023-00002026.U kunt een afspraak maken via https://afspraken.wierden.nl/ of telefonisch via 0546-580838.ProcedureIndien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Dat moet wel op tijd gebeuren. Uiterlijk binnen zes weken na bekendmaking moet uw bezwaar door ons ontvangen zijn. U kunt uw bezwaar per brief indienen, deze moet u richten aan de gemeente Wierden, Postbus 43, 7640 AA in Wierden. Wilt u het bezwaarschrift digitaal indienen kijkt u dan op www.wierden.nl/bezwaar Hierop staat ook vermeld aan welke voorwaarden een bezwaarschrift moet voldoen. Vermeldt daarbij het hierboven genoemde zaaknummer.Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via email bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 16-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. gmb-2024-25529

Gerelateerde berichten