Kennisgeving ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning Kremersweg 3, 7468SB Enter

DeEntergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning Kremersweg 3, 7468SB Enter.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Wierden heeft op 24 januari 2024 een aanvraag ontvangen voor een Omgevingsvergunning. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een carport en een vlaggenmast op locatie Kremersweg 3, 7468SB Enter. Het betreft de volgende activiteit(en):•Bouwactiviteit (omgevingsplan)De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000127.ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn eventueel verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Er kan geen vergunning van rechtswege ontstaan.Als er een besluit is genomen zal dit worden gepubliceerd. Hierin zal ook worden aangegeven hoe en tot wanneer u bezwaar kunt indienen op het genomen besluit. U kunt nu nog niet reageren. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Dan kunt u zich voor de e-mail service aanmelden via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurtHeeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht?Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over omgevingsvergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEntergids.nl op 27-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Enter, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEntergids.nl
Redactie deEntergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Enter
  2. gmb-2024-43361

Gerelateerde berichten