Guus Baan Sport & Health

Guus Baan Sport & Health is een Personal trainer gelegen aan de Bree 4F in Enter.

Meer informatie over Guus Baan Sport & Health in Enter

Of je nu fitter, slanker of fysiek en mentaal sterker wilt worden, ik help je jouw doel te bereiken. Meld je aan voor een open training en ontmoet onze professionals. Onze personal trainers hebben ervaring in de sportwereld en willen anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen door bewuste keuzes te maken. Het meest waardevolle is dat je discipline aanleert en bewuste keuzes maakt op het gebied van voeding, drank en sport, zodat je een evenwichtige levensstijl en balans kunt vinden. Bij onze trainingen train je in privacy met persoonlijke begeleiding, gericht op jouw persoonlijke doelen. We wisselen fysieke trainingen af met gesprekken over je voortgang en gedachten om patronen en overtuigingen die jouw doel in de weg staan te ontdekken en aan te pakken. Daarnaast bieden we groepstrainingen aan, waarbij je samen werkt aan jezelf in een kleine, gezellige groep. Onze personal trainer coacht jou en maximaal 6 anderen richting jullie eigen doelen. Het niveau van de groepsleden wordt op elkaar afgestemd, zodat je elkaar kunt uitdagen en scherp kunt houden. Ook bieden we de mogelijkheid voor bedrijfstrainingen, waarbij je samen met je collega's kunt werken aan jullie doelen. Dit is niet alleen goed voor jullie lichaam en prestaties, maar ook voor het teamverband en de bedrijfsresultaten.

Wil je weten wat Guus Baan Sport & Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guus Baan Sport & Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guus Baan Sport & Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guus Baan Sport & Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Guus Baan Sport & Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guus Baan Sport & Health

Bezoekers bekeken ook