H. Antonius Abt kerk

H. Antonius Abt kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Dorpsstraat 125 in Enter.

Meer informatie over H. Antonius Abt kerk in Enter

Dringend pastorale hulp nodig? Bel 06 574 290 99. Je kunt nu ook online een kaarsje aansteken en er een gebed aan koppelen. Volg Sint Marcellinus op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten en vieringen. De Nederlandse bisschoppen roepen op tot gebed tot God om vrede en veiligheid op voorspraak van Maria. Ze laten de Joodse gemeenschap in Nederland weten geschokt te zijn door de recente gewelddadige gebeurtenissen in Israël. Een groep (jonge) christenen in Nederland geeft gehoor aan de oproep van paus Franciscus om te bidden. Op 1 september gingen meer dan 300 pelgrims op bedevaart naar Kevelaer. Laat mij als een zaaier door het leven gaan en graan zaaien dat de honger van mensen stilt. Er zijn verschillende nieuwsbrieven beschikbaar om te lezen op de website. Er is ook een informatieavond gepland voor een bedevaart naar Israël en Jordanië. De bisschoppen hebben een verklaring geschreven ter gelegenheid van de herdenking van de afschaffing van de slavernij. Wilhelmien Wichers Schreur verlaat na 13 jaar de parochie en er is een afscheidsviering gepland.

Wil je weten wat H. Antonius Abt kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Antonius Abt kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Antonius Abt kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Antonius Abt kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar H. Antonius Abt kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Antonius Abt kerk

Bezoekers bekeken ook