Haar & Zo

Haar & Zo is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 73 in Enter.

Meer informatie over Haar & Zo in Enter

Bij Haar&Zo in Enter kun je terecht voor de laatste technieken en trends op het gebied van haar. In deze salon staat kwaliteit, aandacht en klantvriendelijkheid voorop. Ze werken iedere dag met veel passie en plezier. Het adres is Dorpsstraat 73, 7468 CE Enter. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0547383821 of via e-mail info@haarenzo-enter.nl. De openingstijden zijn als volgt: op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn ze geopend van 08:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00. Op donderdag zijn ze open tot 20:00 en op zaterdag tot 14:00.

Wil je weten wat Haar & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Haar & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar & Zo

Bezoekers bekeken ook