HBM Hair by Manon

HBM Hair by Manon is een Kapper gelegen aan Rondweg 27b in Enter.

Meer informatie over HBM Hair by Manon in Enter

Welkom op de website van HBM | Hair by Manon! Manon is al 11 jaar werkzaam als kapster en haar doel is om elke klant een goed en eerlijk advies te geven en te zorgen voor een optimaal resultaat. Ze is pas echt tevreden als de klant met een glimlach de salon verlaat. Manon volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Je kunt bij haar terecht voor heren- en dameskapsels, bruidskapsels en ze heeft ook veel tevreden klanten. Ze knipt goed en kent verschillende stijlen. Een bezoekje aan HBM Hair by Manon is altijd gezellig! Het adres van de salon is Rondweg 27b, 7468MD Enter. Je kunt contact opnemen via info@hbmhairbymanon.nl.

Wil je weten wat HBM Hair by Manon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HBM Hair by Manon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HBM Hair by Manon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HBM Hair by Manon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar HBM Hair by Manon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HBM Hair by Manon

Bezoekers bekeken ook