Hotties en Dotties

Hotties en Dotties is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Vonderweg 2C in Enter.

Meer informatie over Hotties en Dotties in Enter

Bestellingen bij Hotties en Dotties worden binnen 1 en 5 dagen verzonden. De winkel verkoopt zowel nieuwe als tweedehands kinderkleding en biedt meer dan 100 merken aan, waaronder Z8, Tumble'n dry, Petrol, Vingino, Noppies, B.nosy en Super Rebel. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kinderkleding in te brengen bij de winkel. Voor vragen kun je contact opnemen met Hotties en Dotties en je kunt hen ook volgen op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en acties. Deze tweedehands winkel in Enter, Twente, Overijssel biedt ook tweedehands speelgoed aan, waaronder Lego, Playmobil, leesboeken en buitenspeelgoed. Ze zijn gespecialiseerd in preloved merkkleding en zijn een bekende tweedehands kringloop webshop in Nederland.

Wil je weten wat Hotties en Dotties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotties en Dotties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotties en Dotties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotties en Dotties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Hotties en Dotties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotties en Dotties

Bezoekers bekeken ook