Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal

Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal is een Huisarts gelegen aan Voormors 127 in Enter.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal in Enter

Op de website van de huisartsenpraktijk vind je allerlei informatie, zoals de dienstregeling, openingstijden en spreekuurtijden. Vanaf 16 jaar heb je recht op toegang tot je medisch dossier en als je net 16 bent geworden of binnenkort 16 wordt, moet je dit doorgeven aan de assistente zodat je gegevens goed in het dossier staan. Vanaf 1 februari 2023 maakt de praktijk gebruik van MijnGezondheid.net, waarmee je online 24/7 zorgzaken kunt regelen bij de huisarts of apotheek. Je kunt bijvoorbeeld herhaalmedicatie bestellen, labuitslagen inzien of een beveiligd bericht sturen. Als je ingeschreven staat met je emailadres, kun je direct inloggen met DigiD met sms code of via de DigiD app. De contactgegevens van de praktijk zijn ook te vinden op de website. Het e-mailadres is alleen bedoeld voor algemene berichten en medisch inhoudelijke gegevens moeten niet vermeld worden, tenzij anders afgesproken met de huisarts of assistente.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ebbens en Rosendal

Bezoekers bekeken ook