Hush

Hush is een Broodjeswinkel gelegen aan De Bleek 5 in Enter.

Meer informatie over Hush in Enter

Bij HUSH blijven ze nieuwe en bijzondere recepten ontwikkelen voor hun broodjes. Ze bieden goed eten on the go en een online service aan. Op het menu staan onder andere broodjes met zalm, spareribs en avocado. Daarnaast hebben ze ook zuivel, salades, patisserie en gezonde snacks. Je kunt online bestellen of langskomen bij een van hun locaties. Ze hebben ook huisgemaakte tosti's met bijzondere recepten, zoals pulled chicken en Hushti Veggie. Daarnaast bieden ze altijd verse vergaderboxen aan voor op het werk, thuis of feestjes. En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je direct een kortingscode van 10%.

Wil je weten wat Hush verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hush of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hush? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hush het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Hush reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hush

Bezoekers bekeken ook