Keurslagerij Roetgering

Keurslagerij Roetgering is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 132 in Enter.

Meer informatie over Keurslagerij Roetgering in Enter

Bij Roetgering, keurslager, staat kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel. Hun rookworst is zelfs bekroond met goud door onafhankelijke keurmeesters. In de winkel aan de Dorpsstraat vind je een breed en vers assortiment van vlees van goede kwaliteit, fijne vleeswaren, broodjes en specialiteiten. Als Keurslager worden ze jaarlijks gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid. Met hun uitgebreide assortiment kun je elke dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd koken. Ze hebben ook een ruim aanbod aan vleesproducten en bedenken graag nieuwe producten, zoals de Special, een combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Keurslager Roetgering is een vol ambachtelijk bedrijf sinds 1955 en Vincent Roetgering heeft de slagerij van zijn ouders overgenomen en heeft de cursus Meester worstmaker succesvol afgerond. Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen en verzilveren.

Wil je weten wat Keurslagerij Roetgering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Roetgering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Roetgering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Roetgering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Keurslagerij Roetgering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Roetgering

Bezoekers bekeken ook