Kinderdagverblijf De Vriendjes

Kinderdagverblijf De Vriendjes is een Kinderopvang gelegen aan Wierdenseweg 31 in Enter.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Vriendjes in Enter

Bij kinderdagverblijf 'De Vriendjes' staat de veilige en vertrouwde omgeving centraal, waar kinderen zich geliefd en veilig voelen en hun eigen ik kunnen ontwikkelen. Dit wordt gestimuleerd door activiteiten aan te bieden, kinderen samen te laten spelen en ruimte te geven voor vrij spel. Normen en waarden worden bijgebracht, waarin respectvol met elkaar omgaan centraal staat. Samenwerking en open communicatie met ouders is belangrijk, zodat het welzijn van het kind voorop staat en iedereen met een vertrouwd gevoel naar het kinderdagverblijf kan komen.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Vriendjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Vriendjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Vriendjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Vriendjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Vriendjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Vriendjes

Bezoekers bekeken ook