Klompen- en zompenmuseum

Klompen- en zompenmuseum is een Museum gelegen aan Hogebrink 4 in Enter.

Meer informatie over Klompen- en zompenmuseum in Enter

Enter is een dorp met een rijke geschiedenis, dat vroeger een belangrijke rol speelde in het goederenvervoer over de Regge. Het Zompenmuseum, Klompenmuseum "Sköpke" en Oudheidkamer "Buisjan" zijn enkele musea waar bezoekers meer kunnen leren over de traditionele zompen, klompen en oude kleding. Daarnaast zijn er archieven met boeken, verhalen, genealogie en foto's die de geschiedenis van Enter vastleggen. In het actuele nieuws worden onder andere de prestaties van kampioen Daniël Kosters en het overlijden van oud-bestuurslid Jan Mekenkamp besproken. Enters Erfgoed is de website van de Oudheidkamer Enter en biedt een schat aan informatie over het erfgoed van Enter.

Wil je weten wat Klompen- en zompenmuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klompen- en zompenmuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klompen- en zompenmuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klompen- en zompenmuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Klompen- en zompenmuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klompen- en zompenmuseum

Bezoekers bekeken ook