Lammertink Vastgoedzorg B.V.

Lammertink Vastgoedzorg B.V. is een Schilder gelegen aan Vonderweg 29a in Enter.

Meer informatie over Lammertink Vastgoedzorg B.V. in Enter

Lammertink Vastgoedzorg is gespecialiseerd in vastgoedzorg, verduurzaming en nieuwbouw. Ze werken resultaatgericht en zijn VGO-keur gecertificeerd. Ze hebben meer dan 70 nieuwbouwprojecten per jaar en hechten veel waarde aan duidelijke afspraken, correcte prijsvorming en goede planning. Ze hebben veel klanten en werken nauw samen met hen. Het bedrijf is opgericht in 1932 en is nu een toonaangevend vastgoedzorgbedrijf in heel Nederland. Ze hebben meer dan veertig vaklieden in dienst en richten zich op zowel nieuwbouw als onderhoud. Ze streven er constant naar om zichzelf uit te dagen en te vernieuwen om hun klanten volledig te kunnen ontzorgen en te verzekeren van een professionele partner.

Wil je weten wat Lammertink Vastgoedzorg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lammertink Vastgoedzorg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lammertink Vastgoedzorg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lammertink Vastgoedzorg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Lammertink Vastgoedzorg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lammertink Vastgoedzorg B.V.

Bezoekers bekeken ook