NST Science

NST Science is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Reggestraat 123 in Enter.

Meer informatie over NST Science in Enter

Wetenschapscommunicatie is een delicate mix van wetenschappelijk inzicht, empathie en creatieve flair. NST Science is een team van wetenschapscommunicatieprofessionals die zich richten op onderzoekers en innovators in de sector. Ze bieden vijf concrete diensten aan: wetenschappelijk copywriting, wetenschappelijke redactie, wetenschappelijke ondertiteling, wetenschappelijke vertaling en strategische wetenschapscommunicatie. Ze werken voor verschillende klanten, zoals onderzoeksfondsen, universiteiten, onderzoeksinstituten, overheidsinstanties, innovatieve bedrijven en NGO's. NST Science luistert naar de klant, denkt met hen mee en co-creëert om aan hun behoeften te voldoen. Ze leveren kwaliteit, communiceren duidelijk en komen hun afspraken na.

Wil je weten wat NST Science verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NST Science of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NST Science? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NST Science het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar NST Science reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NST Science

Bezoekers bekeken ook