Nurse Gadget

Nurse Gadget is een Winkel gelegen aan Erve Hobbelinck 1 in Enter.

Meer informatie over Nurse Gadget in Enter

Nurse Gadget is een webwinkel die in 2015 is opgericht vanwege het gebrek aan leuke gadgets voor verpleegkundigen online. Ze wilden graag een assortiment aanbieden met items in verschillende kleuren en printjes, omdat saaie basic kleuren niet nodig zijn. De webwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een shop met tientallen producten. Klanten kunnen veilig betalen en alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Daarnaast biedt Nurse Gadget een perfecte service met 14 dagen recht op retour zonder opgaaf van reden.

Wil je weten wat Nurse Gadget verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nurse Gadget of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nurse Gadget? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nurse Gadget het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Nurse Gadget reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nurse Gadget

Bezoekers bekeken ook