Partou Reggestraat 83B

Partou Reggestraat 83B is een Kinderdagopvang gelegen aan Reggestraat 83B in Enter.

Meer informatie over Partou Reggestraat 83B in Enter

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd Reggestraat 83B in het dorp Enter. Het kinderdagverblijf heeft lichte ruimtes en een huiselijke sfeer. De favoriete activiteiten voor de kinderen zijn muziek maken en beweegactiviteiten. Er is een grote speelplaats aan de voorzijde en een natuurtuin aan de achterzijde. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast is er een pedagogisch beleid, tarieven voor 2023 en algemene voorwaarden van toepassing. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt ook activiteiten zoals bewegen in de gymzaal en danslessen. Ouders kunnen de dag van hun kind volgen via een app.

Wil je weten wat Partou Reggestraat 83B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Reggestraat 83B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Reggestraat 83B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Reggestraat 83B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Partou Reggestraat 83B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Reggestraat 83B

Bezoekers bekeken ook