Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij

Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij is een Banketbakkerij gelegen aan Veldegge 43 in Enter.

Meer informatie over Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij in Enter

Deze week zijn er verschillende aanbiedingen bij de kwaliteitsbakker. Zo is er onder andere Truffel Chocolade Slof, Krentenwegge 5 plak, Speculaas amandelstaaf en Crompouce in de aanbieding. Deze lekkernijen worden allemaal gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen, want de bakker vindt dat brood, banket en chocolade puur natuur moeten zijn. In de ambachtelijke bakkerij wordt elke dag opnieuw heerlijk en puur natuur brood, banket en chocolade gemaakt van constante kwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale bereidingswijze met eerlijke grondstoffen. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste acties en aanbiedingen, kun je de socials van de bakker volgen. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. De webshop van de bakker is altijd geopend, maar als je de winkels wilt bezoeken, zijn er openingstijden waar je rekening mee moet houden.

Wil je weten wat Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patissier en Broodspecialist van Otten Bakkerij

Bezoekers bekeken ook