Pedicurepraktijk Marloes Meilink

Pedicurepraktijk Marloes Meilink is een Schoonheidssalon gelegen aan Goorseweg 2 in Enter.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Marloes Meilink in Enter

Marloes Meilink is de eigenaresse van Pedicurepraktijk Marloes in Enter. Na 20 jaar in de zorgverlening te hebben gewerkt, heeft ze ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ze heeft succesvol de opleiding tot gediplomeerd Provoet Medisch pedicure afgerond en streeft ernaar om voeten mooi en gezond te houden en pijnlijke voeten te verzorgen. Kwaliteit, hygiëne en service staan hoog in het vaandel en ze is aangesloten bij Provoet en het landelijk kwaliteitsregister ProCert. Als pedicure kan ze kleine klachten behandelen om grote klachten te voorkomen. Het is belangrijk om aandacht aan onze voeten te besteden, omdat ze ons hele leven ons lichaam dragen. Marloes hoopt u binnenkort te verwelkomen in haar sfeervolle salon en u de behandeling te geven die u verwacht.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Marloes Meilink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Marloes Meilink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Marloes Meilink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Marloes Meilink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Pedicurepraktijk Marloes Meilink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Marloes Meilink

Bezoekers bekeken ook