Restaurant La Vida

Restaurant La Vida is een Argentijns restaurant gelegen aan Dorpsstraat 71 in Enter.

Meer informatie over Restaurant La Vida in Enter

Grill-Restaurant La Vida is het eerste Argentijns-Mexicaanse restaurant in Enter en omstreken. Ze bieden een gevarieerde kaart met zorg bereide Argentijnse klassiekers en een uitzonderlijk kwaliteitsniveau op de Mexicaanse kaart. Het restaurant is gevestigd aan de Dorpsstraat 71, in hartje Enter. De openingstijden zijn van 12:00u tot 00:00u, met de keuken geopend van 16:00u tot 22:00u. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten, behalve op feestdagen. Klanten kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0547 388 323 of e-mail info@lavidaenter.nl. Er zijn geen specifieke reviews vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Restaurant La Vida verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Vida of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Vida? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Vida het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Restaurant La Vida reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Vida

Bezoekers bekeken ook