Salon Judith, Beauty Instituut

Salon Judith, Beauty Instituut is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijssenseweg 18 in Enter.

Meer informatie over Salon Judith, Beauty Instituut in Enter

Welkom bij Salon Judith, waar ze jou helpen om je fijn in je huid te laten voelen. Ze begrijpen dat je vaak druk bent met werk en zorgen voor anderen, maar het is belangrijk om ook voor jezelf te zorgen. Daarom bieden ze verschillende behandelingen aan, zoals een bio peeling in combinatie met een bindweefselmassage, collageen draden om rimpels te verminderen, en een kennismakingsbehandeling met Absolution producten. Daarnaast heeft Judith haar favoriete zomerproducten geselecteerd voor een optimale huidconditie. Ze gebruikt alleen producten zonder slechte ingrediënten en blijft altijd op zoek naar nieuwe producten en behandelingen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en zijn er positieve reacties te lezen van tevreden klanten. Verder zijn er blogs te vinden over onderwerpen zoals de lente, milde peeling, bindweefselmassage, beauty tips voor de zomervakantie, beauty nieuwtjes, en het upgraden van je huidverzorging. Daarnaast worden de twee meest gestelde vragen over beauty-routine beantwoord en wordt er gesproken over het effect van schermen op je huid. Tot slot wordt detoxen als reset voor huid en lichaam besproken.

Wil je weten wat Salon Judith, Beauty Instituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Judith, Beauty Instituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Judith, Beauty Instituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Judith, Beauty Instituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Salon Judith, Beauty Instituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Judith, Beauty Instituut

Bezoekers bekeken ook