Sportvereniging Raduga

Sportvereniging Raduga is een Sportcomplex gelegen aan De Akkers 25 in Enter.

Meer informatie over Sportvereniging Raduga in Enter

Sportvereniging Raduga is een ambitieuze vereniging waar prestatiesport en recreatiesport hand in hand gaan. Ze bieden verschillende sportlessen en activiteiten voor jong en oud, zoals een sinterklaasfeest en een kerstbingo. Je kunt je inschrijven via de website en het huishoudelijk reglement is ook online te vinden. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de vereniging. Daarnaast wordt er vermeld dat vanwege het coronavirus alle lessen tot nader order geannuleerd zijn. Ook wordt er een nieuwe turntrainer gezocht voor het seizoen 2020/2021 en is er een nieuw bestuur aangetreden met een contributieverhoging. Verder wordt er verwezen naar de algemene ledenvergadering die heeft plaatsgevonden op 3 oktober 2019.

Wil je weten wat Sportvereniging Raduga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Raduga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Raduga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Raduga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Sportvereniging Raduga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Raduga

Bezoekers bekeken ook