Studio Peetlein

Studio Peetlein is een Winkel in aardewerk gelegen aan Werfstraat 3C in Enter.

Meer informatie over Studio Peetlein in Enter

Studio Peetlein is een keramiekstudio die in 2018 is gestart. Hier werkt Petra aan haar eigen handgevormd porselein, zoals wandhangers in zee structuren, unieke objecten, sieraden, kom- en vaasvormen. Ze geeft cursussen en workshops in handgevormd keramiek aan enthousiaste mensen die altijd al hun eigen unieke beeld, vaas of schaal hebben willen leren maken. Haar studio ligt in het mooie Twentse landschap, waar ze zich laat inspireren door de natuur. De cursussen en workshops vinden plaats in een professioneel ingerichte studio met een porselein oven. Petra's werk is geïnspireerd door de natuur, met name de bodem van de zee. Ze maakt wandsculpturen die het gebleekte koraal, zeeanemonen en schelpen weergeven. Porselein is haar favoriete materiaal omdat het puur, transparant en fijn van structuur is. Ze maakt ook sieraden van porselein, die allemaal met de hand gemaakt zijn. Studio Peetlein is op afspraak te bezoeken en biedt ook een doorlopende cursus van 10 lessen aan waarin je verschillende technieken leert. Daarnaast zijn er workshops beschikbaar, zoals het maken van porseleinen kommetjes. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website.

Wil je weten wat Studio Peetlein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Peetlein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Peetlein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Peetlein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Studio Peetlein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Peetlein

Bezoekers bekeken ook