Studio Puur & Balans

Studio Puur & Balans is een Sportschool gelegen aan Veldegge 41A in Enter.

Meer informatie over Studio Puur & Balans in Enter

Studio Puur & Balans is een speciale studio gericht op vrouwen, waar zij centraal staan. De studio biedt attributen en toestellen die specifiek gericht zijn op vrouwen. Het is een veilige en comfortabele omgeving waar vrouwen onder elkaar kunnen trainen en zich op zichzelf kunnen focussen. Of je nu komt om kracht op te bouwen, af te vallen of tot rust te komen, er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt de studio verschillende groepslessen aan, zoals Les Mills Core, Yoga Flow, Pure X, Body Balance, Pump en Cycle. Er worden ook personal training lessen aangeboden, waarbij Cindy ervoor zorgt dat je je doelen behaalt. De studio is gevestigd op Veldegge 41a in Enter en biedt openingstijden aan die je kunt vinden op hun website. Momenteel is er een actie waarbij je de eerste maand 50% korting krijgt.

Wil je weten wat Studio Puur & Balans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Puur & Balans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Puur & Balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Puur & Balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Studio Puur & Balans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Puur & Balans

Bezoekers bekeken ook