Tandheelkunde Steehouder

Tandheelkunde Steehouder is een Tandartspraktijk gelegen aan Middenplein 17a in Enter.

Meer informatie over Tandheelkunde Steehouder in Enter

Tandheelkunde Steehouder is een persoonlijke tandartspraktijk in Enter, gevestigd in het centrum aan het Middenplein. Ze zijn momenteel echter gestopt met het aannemen van nieuwe patiënten en hebben een wachtlijst opgesteld. Dit doen ze om iedere patiënt de zorg te kunnen bieden die zij verdienen, zonder lange wachttijden. Buiten praktijkuren worden spoedklachten afgehandeld door de tandartsenpost in Hengelo. Tandheelkunde Steehouder hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en werkt met vaste behandelaars. Ze stellen samen met de patiënt een zorgplan op dat past bij hun wensen en verwachtingen. Voor meer informatie over behandelingen, spoed en contactgegevens kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Tandheelkunde Steehouder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandheelkunde Steehouder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandheelkunde Steehouder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandheelkunde Steehouder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Tandheelkunde Steehouder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandheelkunde Steehouder

Bezoekers bekeken ook