ZIN in zwemmen

ZIN in zwemmen is een Zwemschool gelegen aan Eversdijk 6A in Enter.

Meer informatie over ZIN in zwemmen in Enter

Zwemschool Zininzwemmen biedt zwemlessen aan in Enschede, Hengelo en Enter. Ze willen ervoor zorgen dat kinderen op een plezierige manier goed leren zwemmen. Ze hebben professionele instructeurs en instructrices die kinderen vanaf 4 jaar op een verantwoorde en veilige manier de vaardigheden van het ABC-zwemdiploma leren. Daarnaast bieden ze speciale lessen aan voor baby's vanaf 8 weken en peuters van 2 tot 4 jaar, zodat ze met plezier en zelfvertrouwen kunnen beginnen aan de zwemlessen voor het ABC-diploma. Voor meer informatie kunnen mensen bellen naar 053 20 32 144. De zwemschool heeft locaties op Het Roessingh in Enschede, op Landgoed De Elsgraven in Enter en op de Kievitstraat in Hengelo.

Wil je weten wat ZIN in zwemmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZIN in zwemmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZIN in zwemmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZIN in zwemmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar ZIN in zwemmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZIN in zwemmen

Bezoekers bekeken ook