Aan de Stegge Presolid Home B.V.

Aan de Stegge Presolid Home B.V. is een Aannemer gelegen aan Vonderweg 6 in Enter.

Meer informatie over Aan de Stegge Presolid Home B.V. in Enter

Presolid Home is een betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van uw droomhuis. Ze hebben geoptimaliseerde bouwprocessen en bouwen hoogwaardige prefab houtskeletbouw woningen. Daarnaast bieden ze volledige begeleiding en ontzorging tijdens het hele bouwproces. Bij Presolid Home kunt u een unieke woning op maat laten bouwen in samenwerking met hun architect. Ze hebben verschillende modellen ontwikkeld die u kunt beleven en samenstellen in hun woningconfigurator. Presolid Home is gespecialiseerd in prefab houtskeletbouw en biedt efficiënte voorbereidingen en een korte bouwtijd. Ze hebben ook een balansventilatie systeem waarbij evenveel verse buitenlucht het huis in wordt geblazen als vervuilde lucht wordt afgevoerd, met behoud van energie. U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen en contact opnemen met Presolid Home voor meer informatie.

Wil je weten wat Aan de Stegge Presolid Home B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aan de Stegge Presolid Home B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aan de Stegge Presolid Home B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aan de Stegge Presolid Home B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Aan de Stegge Presolid Home B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aan de Stegge Presolid Home B.V.

Bezoekers bekeken ook