elk Twente

elk Twente is een Bouwbedrijf gelegen aan Veldegge 6 in Enter.

Meer informatie over elk Twente in Enter

De website elk.nl maakt gebruik van cookies om de gebruikers beter van dienst te kunnen zijn. Door akkoord te gaan met het plaatsen van deze cookies, ga je akkoord met het gebruik van de website. Elk® is een bedrijf dat zich bezighoudt met het bouwen en onderhouden van gebouwen zonder gedoe. Ze zijn transparant in hun communicatie, werken binnen het budget en denken mee met de klant. Het succes van elk® begint bij hun medewerkers, die trots zijn om voor het bedrijf te werken en beschikken over het elk® DNA. Ook de co-makers die ze selecteren, passen bij de normen en waarden van het bedrijf. Elk® hanteert een 5-stappenplan om een oplossing te bieden aan hun opdrachtgevers en besparen daarmee kosten. Hun ambitie is om kansen te creëren met blijvende positieve impact en ze toetsen al hun keuzes aan vijf kernwaarden. TransforMEER is een concept van elk® dat zorgt voor meer woonruimte, duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid in een bestaande wijk zonder gedoe. Het laatste nieuws is dat Bouwbedrijf Renshof onderdeel wordt van elk® groep en dat Johan Bombach de nieuwe Algemeen Directeur wordt. Het bedrijf werkt zonder gedoe voor hun partners en is te bereiken via contact, bezoek en updates op hun website.

Wil je weten wat elk Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van elk Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij elk Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je elk Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar elk Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. elk Twente

Bezoekers bekeken ook