Variion

Variion is een Bouwbedrijf gelegen aan De Bleek 32 in Enter.

Meer informatie over Variion in Enter

Variion is een innovatief bouwconcept dat modulair bouwen combineert met duurzaamheid en circulariteit. Ze streven naar maximale woongenot tegen de beste prijs door overbodige schakels uit het bouwproces te halen en kosten te drukken. Variion werkt aan innovatie op het gebied van bouw, omdat de wereld verandert en er een groeiende behoefte is aan dynamische systemen die snel en flexibel kunnen sturen. Circulair bouwen is de toekomst en Variion brengt technologie en circulair bouwen samen door specifieke technologieën uit andere sectoren naar de bouw te vertalen en nieuwe software te gebruiken. Hierdoor kunnen niet alleen materialen, maar ook processen duurzaam worden gemaakt. Het bouwconcept biedt verschillende varianten die zelf kunnen worden samengesteld in een configurator.

Wil je weten wat Variion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Variion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Variion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Variion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Variion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Variion

Bezoekers bekeken ook