Ferdinand's Classics

Ferdinand's Classics is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Achteresweg 7 in Enter.

Meer informatie over Ferdinand's Classics in Enter

Welkom bij Ferdinand's Classics, waar wij geloven in de kracht en waarde van klassieke Porsche's. Onze missie is om de passie voor het merk te delen en klassieke Porsche's een duurzame toekomst te geven. Wij zijn gespecialiseerd in klassieke luchtgekoelde Porsche's, met name de Porsche 356 en vroege Porsche 911 modellen, volgens de filosofie van grondlegger Ferdinand Porsche zelf. In onze showroom in Rijssen vind je een wisselende collectie unieke en hoogwaardige auto's die de glorie van het merk doen herleven. Bezoekers moeten er wel rekening mee houden dat wij niet verbonden zijn met Porsche AG en dat alle informatie op onze website onder voorbehoud is van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Wil je weten wat Ferdinand's Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ferdinand's Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ferdinand's Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ferdinand's Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Ferdinand's Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ferdinand’s Classics

Bezoekers bekeken ook