Gereformeerde gemeente Enter

Gereformeerde gemeente Enter is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 80 in Enter.

Meer informatie over Gereformeerde gemeente Enter in Enter

De Gereformeerde Gemeente in Enter heet iedereen van harte welkom op hun website. Ze komen elke zondag samen voor twee diensten waarin ze luisteren naar de boodschap van Gods evangelie. Er is geen oppas voor kinderen tijdens de diensten. Naast de kerkdiensten zijn er ook verschillende verenigingen, zoals een vrouwenvereniging, twee jeugdverenigingen, een Bijbelstudiegroep en een zendingscommissie. Op de contactpagina kun je zien wie je kunt benaderen voor meer informatie. Verder is het mogelijk om de diensten live te bekijken via YouTube. Het bezoekadres van de kerk is Dorpsstraat 80, 7468 CM Enter. Het auteursrecht van de website berust bij de Gereformeerde Gemeente Enter.

Wil je weten wat Gereformeerde gemeente Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde gemeente Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde gemeente Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde gemeente Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Gereformeerde gemeente Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde gemeente Enter

Bezoekers bekeken ook