Hervormd Dienstgebouw

Hervormd Dienstgebouw is een Hervormde kerk gelegen aan Oude Pastoriestraat 9 in Enter.

Meer informatie over Hervormd Dienstgebouw in Enter

De Hervormde Gemeente Enter heeft een kerkgebouw genaamd Hervormd Enter, gelegen aan de Dorpsstraat 55. Daarnaast hebben ze ook Dienstencentrum De Bron, te vinden op Dorpstraat 57. De kerkenraad is actief binnen de gemeente en er is een agenda waarin verschillende activiteiten worden vermeld. Verder is er ook nieuws te vinden op de website en kunnen mensen zich aanmelden voor het digitale kerkblad en de Meelevenbrief. Voor vragen of opmerkingen kunnen mensen contact opnemen met de Scriba, Herman Assink, of de redactie van de website, Martin Rohaan. Er is ook een privacyverklaring beschikbaar en er is een inlogmogelijkheid op de website.

Wil je weten wat Hervormd Dienstgebouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Dienstgebouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Dienstgebouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Dienstgebouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Hervormd Dienstgebouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Dienstgebouw

Bezoekers bekeken ook