Hervormde Gemeente Enter

Hervormde Gemeente Enter is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 55 in Enter.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Enter in Enter

De activiteitencommissie van het jeugdwerk Hervormd Enter organiseert een boekenactie om geld in te zamelen voor leuke activiteiten voor jong en oud. Via een link of QR-code kunt u boeken, dagboeken en kalenders bestellen. Naast een selectie van populaire boeken, is er ook de mogelijkheid om een vrije keuze te maken. Als u hulp nodig heeft bij het bestellen, kunt u contact opnemen met Agnes Beverdam. Daarnaast wordt er een bingoavond georganiseerd op 11 november 2023, waarvoor u zich kunt aanmelden via een QR-code of e-mail. Verder vindt er een spelletjesavond plaats voor 2BYoung en is er een jongerendienst op 29 oktober 2023 met als thema wetenschap in de bijbel en het verhaal van de Ark van Noach.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Enter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Enter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Enter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Enter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Hervormde Gemeente Enter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Enter

Bezoekers bekeken ook