Het Krullenhuys

Het Krullenhuys is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 84 in Enter.

Meer informatie over Het Krullenhuys in Enter

Wij zijn Het Krullenhuys, dé krullenspecialisten en natuurkappers in Wierden, Oost-Nederland. Ons team bestaat uit Kristel, Dorien en Amanda. Wij werken volgens het "curl system" om aan te sluiten bij elke soort krul. Daarnaast zijn wij grote voorstanders van organisch haarkleuren en ultra mild blonderen, omdat chemisch kleuren schadelijk is voor onze krullen en huid. Op onze website vind je een prijslijst met alle behandelingen en producten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Je kunt ons vinden op onze nieuwe locatie aan de Kerkstraat 2 in Wierden.

Wil je weten wat Het Krullenhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Krullenhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Krullenhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Krullenhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Het Krullenhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Krullenhuys

Bezoekers bekeken ook