Kuipers Haarmode

Kuipers Haarmode is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 128 in Enter.

Meer informatie over Kuipers Haarmode in Enter

Kuipers Haarmode is een kapsalon in Enter die al sinds 1937 gevestigd is. In de salon staat de klant centraal en is het doel van het team om op een eerlijke manier advies te geven over de perfecte coupe. Zowel heren als dames kunnen hier op afspraak terecht, maar ook even binnenlopen is mogelijk als er tijd is. Er is zelfs koffie en thee beschikbaar voor klanten die even moeten wachten. Kuipers Haarmode is een bekende naam in Enter en omstreken. Daarnaast bieden ze gratis Wi-Fi aan en kun je via Facebook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en nieuwtjes.

Wil je weten wat Kuipers Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kuipers Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kuipers Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kuipers Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Kuipers Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kuipers Haarmode

Bezoekers bekeken ook