Landgoed Het Rheins

Landgoed Het Rheins is een Restaurant gelegen aan Reintszijweg 5 in Enter.

Meer informatie over Landgoed Het Rheins in Enter

Bij Landgoed Het Rheins in Twente kun je genieten van een veelzijdige ervaring. Of je nu wilt genieten van het zonnige terras, uit eten wilt gaan, een dagje uit wilt met de kinderen of een feest of bruiloft wilt organiseren, alles is mogelijk op dit unieke landgoed. Je kunt er zelfs trouwen! Daarnaast kun je lunchen of dineren in het restaurant en overnachten in een van de boerderijhuizen. Als je geïnteresseerd bent in werken bij Landgoed Het Rheins, zijn er ook vacatures beschikbaar. Verder kun je je saldo van de GivaCard checken en direct je vakantiehuis boeken. Ook kun je online je eigen offerte maken. Op het landgoed zijn er verschillende menukaarten beschikbaar en kun je het laatste nieuws lezen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Het Rheins en er zijn groene initiatieven. In 2023 komt er zelfs een 'Alpen Droom Winterterras'. Verder kun je het landgoed virtueel ontdekken via een tour. De adresgegevens zijn Reintzijweg 5, 7468 SL Enter. De openingstijden verschillen per seizoen en er zijn vaste sluitingsdagen op kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag. Reserveringen voor feesten en partijen zijn mogelijk van 08:00 uur tot 01:00 uur. Er zijn ook klantwaarderingen beschikbaar en er is een privacy statement.

Wil je weten wat Landgoed Het Rheins verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Het Rheins of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Het Rheins? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Het Rheins het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Landgoed Het Rheins reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Het Rheins

Bezoekers bekeken ook